SPREMAJU ‘BOMBU’; Obradović želi jedno od najboljih krila u Europi, kad će predstaviti Lakića?

Košarkaši Partizana imali su lošu sezonu. Iako su crno-bijeli postavili vrlo visoke ambicije, na kraju – ne samo da nisu osvojili niti jedan trofej na domaćoj sceni, nego su doživjeli i neuspjeh u Euroligi, gdje se nisu uspjeli plasirati ni među deset najboljih momčadi. .

Pred sljedeću sezonu trener Željko Obradović ‘bacio se’ na ozbiljnu rekonstrukciju momčadi. Klub je napustilo čak sedam igrača, a još nekoliko ih je na izlaznim vratima.

S druge strane, beogradski klub do sada je službeno potvrdio suradnju s Vanjom Marinkovićem, Iffeom Lundbergom i Frankom Ntilikinom.

Pojačanjima tu sigurno neće biti kraj…

Prema pisanju poznatog talijanskog novinara Mattea Andreanija, Partizan želi angažirati Willa Clyburna, koji je svojedobno, dok je igrao za CSKA, sebe nazivao “najboljim krilom u Europi”.

Clyburn je trenutno slobodan igrač jer se razišao s Efesom, no, Partizanu neće biti nimalo lak zadatak dovesti ga. S obzirom na to da je slobodan i trenutno se smatra jednim od najboljih krila u Europi, Clyburna će sigurno htjeti i drugi europski velikani – što crno-bijelima može biti ozbiljan problem u utrci za američkim košarkašem, piše maxbetsport.rs.

Podsjetimo, kako je KK Zadar napustio Arijan Lakić – međutim, Partizan ga još nije službeno predstavio, iako je prošlo više od mjesec dana od ‘ponoćne bombe’ – nakon vijesti o njegovom odlasku iz Kluba s Višnjika.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...