SPREMA LI SE SENZACIJA? Poznati hrvatski košarkaš dolazi u Panathinaikos?

Kako piše mondo.rs, novo pojačanje grčkog Panathinaikosa iz Atene – mogao bi biti hrvatski košarkaški reprezentativac – Dario Šarić.

Ni Šarić nema ništa protiv povratka u europsku košarku. Njegova karijera se polako bliži kraju, bio bi bliže kući, uloga u momčadi bila bi mu drugačija nego u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta.

Pošteno je reći – da se hrvatski reprezentativac u dresovima Philadelphije, Minnesote, Phoenixa, Oklahome i Golden Statea nije izborio da bude jedan od nositelja momčadi.

Momčad iz Atene mogla bi mu povjeriti jednu od glavnih uloga u momčadi, pretpostavka je da bi Šarić mogao dobro igrati u Euroligi na poziciji krilnog centra. Posljednjih godina igra sve manje na toj poziciji, a sve više klasičnu peticu, no, povratak u Europu mogao bi mu donijeti novu dimenziju na terenu.

Šarić je s košarkom počeo u Zrinjevcu 2009. godine, potom je igrao za Zagreb, Dubravu, Cibonu i Efes. Na draftu Orlanda bio je 2014., ali je odmah zamijenjen za Elfrida Paytona – pa je dvije godine kasnije zaigrao u NBA ligi za Philadelphiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...