SLUŽBENO Zoran Erlić novi trener HNK Zadar: “Pojačat ćemo se s igračima iz naše Škole nogometa, cilj je viši rang!”

Zoran Erlić (54) od danas je i službeno trener HNK Zadar – te će na klupi Kluba sa Stanova naslijediti Marina Oršulića koji preuzeo Solin.

– Niti jednog trenutka nisam se dvojio preuzeti HNK Zadar. Ovo je za mene izazov jer Zadar je moj Klub u kojem sam proveo osamnaest godina. Radit ću najprofesionalnije i najbolje što mogu. Osjećam da mogu dati puno i ispuniti naš sportski cilj – biti prvi u 3.NL-jug – te kasnije u kvalifikacijama izboriti viši rang natjecanja. Prozivka prve momčadi zakazana je za sutra u 19 sati, odgovorio je i hoće li biti još igračkih pojačanja:

– Za sada su došla dva nova pojačanja – Selmir Mahmutović i Belmin Sikira, a potvrđen je i ostanak Krešimira Luetića. Danas ću obaviti još nekoliko razgovora za koje se nadam kako će ići u dobrom pravcu. Sutra nakon početka priprema 95 posto momčadi trebala bi biti posložena. Pojačat ćemo se i s igračima iz naše Škole nogometa – koji su bili privremeno vani. Moj pomoćnik bit će Zvonimir Jurić, sutra ću potvrditi i tko će biti kondicijski trener i trener vratara, kazao nam je Erlić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...