Rakitić nakon izlaska na Poljud: “Radujem se što ćemo biti zajedno na terenu!”

Hajduk je sezonu otvorio na Poljudu pobjedom protiv HB Torshavna s Farskih otoka (2:0) u drugom pretkolu Konferencijske lige. Splitski klub ujedno je predstavio novog igrača, legendarnog hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića (36), koji je uoči utakmice prošetao teren i zapljeskao publici, a ona mu uzvratila skandiranjem “Ivane, Ivane!”

Rakitić se idući dan, u petak, oglasio na društvenim mrežama. Podijelio je tri fotografije: dvije u trenutku dok je bio na centru terena, a jednu u razgovoru s kapetanom Markom Livajom. “Radujem se što ćemo biti zajedno na terenu”, napisao je Rakitić.

Podsjetimo, Rakitić nije bio u konkurenciji za prvu utakmicu sezone. “Vidjet ćete Rakitića, moći ćete ga pozdraviti, ali neće igrati. Još ne znamo tko će startati, ali Ivan će raditi s ostalim igračima ovaj tjedan i od idućeg tjedna ga možemo očekivati u sastavu”, rekao je trener Hajduka Gennaro Gattuso uoči prve utakmice s HB Torshavnom.

Legendarni igrač Barcelone i Seville stigao je na Poljud nakon pet mjeseci provedenih u Saudijskoj Arabiji, gdje je odigrao osam utakmica za Al Shabab, a posljednjue 27. svibnja. Ugovor s Hajdukom potpisao je na jednu godinu uz opciju produženja za dodatnu sezonu.

Hajduk će u nedjelju, 4. kolovoza na Poljudu ugostiti Slaven Belupo u prvom kolu SuperSport HNL-a, a prije toga će u četvrtak, 1. kolovoza odraditi revanš s HB Torshavnom na Farskim otocima, piše index.hr. 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...