PROCURILE PORUKE! Kljajić: “Ima li još neki trener koji po novinama radi pritisak? Ako ne ide, idemo svi u ‘3PM’!”

Nakon što je trener KK Zadar Danijel Jusup u jednom nacionalnom mediju zaprijetio odlaskom iz Kluba – ako mu klupski Nadzorni odbor ne ponudi ugovor za sezonu 2025./26., iako ima važeći ugovor za sezonu 2024./25. – digla se “prašina”!

U posjedu smo dvije poruke iz interne grupe “Slack”– koja služi za komunikaciju između članova Udruge Grad košarke – u kojima član Nadzornog odbora, ujedno član Udruge Grad košarke, Dario Kljajić – iznosi svoja stajališta vezano za financijske probleme u KK Zadar.

Kljajić se u jednoj od poruka pita: “Ima li još neki trener koji po novinama radi ovakav pritisak?”. Nije mu jasno niti zašto direktor KK Zadar nema financijski plan, ističe i kako direktoru predstečajna nagodba nije prioritet…

U drugoj poruci Kljajić piše: “Da nismo dizali proračun za prvu momčad, uspjeli bi smanjiti dug za dodatnih 100 tisuća eura”. Zaključio je poruku vrlo znakovito: “Ako ne ide, ne ide. Idemo svi u 3PM. Ali slažem se da ne možemo otići bez ispaljenog metka”.

Ovakve izjave Darija Kljajića – samo su dokaz tome kako se KK Zadar nalazi u teškom financijskom stanju, zbog neodgovornog trošenja novca i dizanja ruku pojedinih nadzornika – za sve i svašta!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...