PREDSTAVLJANJE SELECTED FESTIVALA u Turističkoj zajednici grada Zadra

U Turističkoj zajednici grada Zadra, za medije je održano predstavljanje Selected festivala, dvodnevnog glazbenog spektakla, koji će se održati u petak i subotu 19. i 20. srpnja na ĐIL-u na Jazinama. U Zadar dolazi popularni portugalski glazbeni brend Fuze i mnogi drugi. Organizatori ovog jedinstvenog događaja mladi su predvodnici lokalnog brenda organizacije zabavnih događaja Selected Croatia, a uz podršku turističke zajednice, ovoga ljeta u Zadar ponovno dovode kvalitetan sadržaj za mlade, čime Zadar ujedno postaje i jedna od najpoželjnijih festivalskih destinacija.

Natali Kotlar

 

Selected Croatia je jedan brend koji djeluje unazad 5 godina, a ove godine na jednoj autentičnoj lokaciji za grad Zadar, a to je podno zadarskih bedema, održat će se festival elektronske glazbe koji će trajati dvije večeri. Ideja za festival potekla je od mladih Zadrana, prvenstveno za grad Zadar, da na jedan način doprinesu listi događanja, kada grad najviše živi, a to je naravno tijekom ljeta. Osim Zadrana, očekujemo i posjetitelje iz cijele Hrvatske, a također i inozemne posjetitelje. Najveći interes ove godine dolazi iz zemalja Europske unije. Očekuje nas raznovrstan program, posebno nam iz Italije nam dolazi DJ Flashmob, kao i rumunjski dvojac Sllash & Dope, a zadarskoj je publici ovaj trojac već poznat. Ove godine su pravo iznenađenje DJ-evi iz Portugala iz kvalitetne organizacije brenda Fuze Records, koji je i prošli vikend ugostio Selected festivala na njihovoj 13-oj godišnjici postojanja, zbog čega se nadamo nastavku ove lijepe suradnje. – poručila je glasogovornica Selecteda Natali Kotlar.

Iva Bencun

 

Zatim je direktorica Turističke zajednice grada Zadra Iva Bencun, rekla nekoliko riječi o festivalu –Izuzetno mi je drago što će se ovaj festival održati u gradu iz razloga jer je to naša domaća, lokalna ekipa mladih koji su to organizirali, koji imaju interesa i razloga nešto organizirati u Zadru i ponuditi alternativnu ponudu. Ovaj će festival upotpuniti ponudu koju Zadar ima kroz cijelu sezonu. Ovo je događanje koje cilja privući mladu publiku, tako da nam je to od izuzetne važnosti. Nadamo se da će svi koji budu posjetili ovaj festival, naravno ponijeti lijepe uspomene i vratiti se u Zadar nakon toga. Smatram da je Zadar ima odlične lokacije za različite tipove zbivanja kao što su to Forum, novootvorena lokacija na Muraju, pa tako i sad ova nova, idealna, lokacija na ĐIL-u. Zadar je inače prepoznat i među našim stalnim posjetiteljima, kao i vani, kao grad mladih, sveučilišni grad, tako da vjerujem da će se svi mladi koji dođu na festival dobro osjećati i zabaviti. 

Festivalske ulaznice mogu se nabaviti preko web stranice Selected Croatia, stoga požurite po njih kako bi osigurali svoje mjesto na ovom nezaboravnom spektaklu elektronske glazbe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...