NO KK ZADAR; Travica: “Dizanje ruku za sve i svašta? Slažem se da se to dogodilo!”

Na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora KK Zadar – glasovanjem je odlučeno kako je novi predsjednik NO Davor Karlović. Odlučeno je i da potpredsjednik Nadzornog odbora bude Siniša Pećanac Cino.

Dozanajeno – kako su petorica nadzornika glasali ‘za‘ imenovanje Davora Karlovića predsjednikom, dok su dvojica članova ostala suzdržana.

Putem video veze – sjednici je nazočio i Arsen Travica, još uvijek službeno član Nadzornog odbora.

Davor Karlović najbolje surađuje sa Sinišom Pećancem – oko klupskih poslova. S obzirom na situaciju u kojoj se Klub nalazi – ovakva odluka Nadzornog odbora jest logična. Karlović je izjavio kako će dati sve od sebe, u što sam siguran, ali to ne znači i da će uspjeti. Ovisno o tome kako će se popuniti Nadzorni odbor – možda ćemo donijeti odluku i da izaberemo novog predsjednika, o kršenju Ugovora o financiranju između Grada Zadra i KK Zadar govori:

– Nismo o tome raspravljali jer ne smatramo to bitnim. Nitko namjerno nije to učinio s ciljem da nekoga ošteti. Dizanje ruku članova NO za sve i svašta prošle sezone? Slažem se da se to dogodilo – definitivno, odgovornost jest na NO za tako donesene odluke. Nije se dogodilo nekakvo fantastičnog probijanje proračuna – koji bi uzrokovao veliku dubiozu. Ne znam kad će biti poznat proračun za iduću sezonu, ali moramo se strpjeti. Luka Božić ima strpljenja čekati, Drežnjak nešto manje, za kraj je poručio:

– Nadzorni odbor se ne ponaša kao ‘pijani milijarder’. Otkriću vam želju – volio bih da Marko Banić uđe u Klub i postane predsjednik Nadzornog odbora, zaključuje Travica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...