NIJE KOREKTNO Zašto Grad nezavisnog Damira Burčula još uvijek vodi kao HDZ-ovca?

Onaj tko slabo pozna zadarsku političku scenu i na stranicama Grada Zadra se želi informirati o gradskim vijećnicima, za Damira Burčula saznat će da je član zadarskog HDZ-a. Međutim, Burčul vije nije član ove stranke jer je prije više od pola godine napustio HDZ te otad u Gradskom vijeću djeluje kao nezavisni vijećnik.

Naime, u studenom prošle godine zadarska je javnost saznala da Burčul više nije ni predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a, ni njihov član, ali i da ne prelazi u niti jednu drugu stranku, niti se pridružuje ijednom klubu u Gradskom vijeću, već isključivo nastavlja djelovati samostalno.

O svojoj bivšoj stranci kasnije je vrlo kritično govorio, ne prezajući ni od najoštrijih kritika onih s kojima je godinama radio, no zanimljivo je da je podržao sve što je bilo dobro u Gradskom vijeću, pa  nam je nedavno izjavio kako će podržati i proračun. Do toga, naravno, nije došlo jer je ta točka skinuta s dnevnog reda, ali za svoj iskren i autetičan rad Burčul bi trebao barem dobiti korektno predstavljanje na službenim stranicama Grada umjesto što ga već više od pola godine vode kao HDZ-ovca.

Ili ga možda pokušavaju vratiti?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...