NARODNI TRG, ZADAR-PONEDJELJAK 5.KOLOVOZA, 21:00-23:45 Volim Hrvatsku- I love Croatia!

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, Narodni trg u Zadru postat će pozornica za koncert pod nazivom “Volim Hrvatsku”, gdje će nastupati talentirani mladi zadarski izvođači. Koncert počinje u 21 sat, a posjetitelji će moći uživati u raznolikom glazbenom repertoaru.
Koncert će otvoriti mladi Zadranin Ivan Vidović, poznat kao EYEVAN. Bavi se glazbom već osam godina, a njegovi nastupi uključuju pop i duhovnu glazbu. EYEVAN je također bio finalist RTL emisije Superstar 2023. te dugogodišnji ulični svirač i pjevač grada Zadra.
Svoju notu koncertu će dati i Nina and the Boyz, novonastali band sačinjen od vrsnih glazbenika, a izvodit će obrade pjesama raznih žanrova. Glavni vokal, Nina, sudjelovala je u ovogodišnjoj sezoni glazbenog showa The Voice, dok su ostali članovi benda, Toni, Zule i Mario, iskusni glazbenici s bogatom karijerom.
Na pozornici će se pridružiti i Ernest Marnika, koji je petnaest godina posvećen glazbi, a predstavit će svoje rock i hard rock hitove. Njegova inspiracija dolazi iz legendarnih bendova poput Rainbowa, AC/DC-a i Iron Maidena, a njegove pjesme nose prepoznatljiv stil rocka uz aranžmane producenta Ivana Grancarića.
Sastav Lucija Marcelić & Pink Noise na Narodni trg donose klasike rock i pop glazbe, a njihovi energični nastupi temelje se na prijateljskim i obiteljskim vezama članova benda. Svojim prvim singlovima i suradnjom s Nenadom Belanom, Lucija Marcelić & Pink Noise donose svježinu na glazbenu scenu. Njihovi singlovi, poput “Nešto je čudno među nama” i “Odlazim”, donose prepoznatljiv pop-rock zvuk.
Posljedni će nastupiti Jure Brkljača, poznat po autentičnoj interpretaciji mediteranske glazbe, a izvodit će svoje najveće hitove. Njegov prepoznatljiv glas i strast prema glazbi stvorit će posebnu atmosferu i nezaboravnu večer za ljubitelje domaćeg repertoara.
Ovaj koncert na Narodnom trgu pružit će priliku publici da uživa u raznovrsnoj glazbi i talentima mladih zadarskih izvođača, stoga pozivamo sve da se pridruže ovom besplatnom koncertu u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...