MEMORIJAL EDI PERINČIĆ Avia Cars premijerno predstavila svoju futsal ekipu

Petog dana natjecanja na sportsko igralište OŠ Stanovi, istrčala je i treća kategorija sudionika. I to onih najmlađih, dječaka rođenih 2012.godine. U konkurenciji je osam ekipa, odmah se igra sistem eliminacije. A nakon što su plasman u polufinale osigurali Arbanasi i ekipa pod imenom Kruševo, organizator iz MNK Stanovi, za njih je priredio nagradnu igru. Trabalo je petom sa deset metara pogoditi na “malu branku”. Zanimanje je bilo ogromno. Prijavilo se njih 35, što dječaka i djevojčica. I onda je najmlađa među njima, 4-godišnja Karla Maruna ukrala show. Sa dva uzastopna pogotka zaslužila je ovacije publike. Nakon tri serije izvođenja, najuspješniji je bio Gabrijel Šendula, koji na turniru nastupa za ekipu Kruševo. A kao glavna nagrada pripao mu je golmanski dres turskog Fenerbahčea našeg Dominika Livakovića.

Avia Cars – MNK Murvica 1:3

Igrač utakmice: Martin Surać (MNK Murvica)

AVIA CARS: Matasović, Koprivanac, Ađelo Paleka (1), Dino Ivica, Ive Mustać, Mateo Perić, Erceg. Voditelji: Marin Jurjević i Marko Brajčić.

MNK MURVICA: Lovre Surać, Rodić, Matija Surać (1), Gabrijel Dokoza (1), Martin Surać, Karlo Surać, Luka Žilić, Luka Lulić, Domagoj Zubčić. Voditelj: Niko Čulina.

Tvrtka Avia Cars, kao jedan od glavnih sponzora Memorijala Edi Perinčić, prijavila je momčad sastavljenu isključivo od svojih djelatnika . Bio im je to prvi javni nastup na jednom turniru. Među njima našao se Luka Matasović, novi vratar HV Posedarja, zatim Anđelo Paleka, igrač brojnih županijskih klubova, kao  i mnogi drugi igrači zadarskih futsal klubova. Za službenu premijeru, imali su i brojnu podršku svojih radnih kolega i kolegica. Na suprotnoj strani stajala je slobodno možemo reći “B” postava Murvice, koja još proslavlja osvojeni turnir u vlastitom dvorištu. Bilo je zanimljivo, dugo je rezultat bio izjednačen (1:1), a onda je uigranija i kvalitetnija Murvica zahvaljujući Suraćima – Martinu i Matiji – osigurala prolaz u drugo kolo.

MNK Kontrol biro Teatro bar – MNŠK Fortuna Drage 1:1 (6:5 p.)

Igrač utakmice: Josip Anić (MNK KB Teatro bar)

Penali: 1:2 Bepo Stojanov, 2:2 Jo. Anić; 2:3 Bašić, 3:3 Zdrilić; 3:4 Roko Stojanov, Lovre Kresović 4:4; 4:5 Bašić, 5:5 Jo. Anić; Bašić promašio, 5:6 Jo. Anić.

MNK KB TEATRO BAR: Škoda, Zanki (1), Jo. Anić, Luka Kresović, Zdrilić, Genda, Jo. Baraba. Voditelj: dinoi Kevrić.

MNŠK FORTUNA DRAGE: Peričić, Ivan Vulin, Bepo Stojanov, Ante Stojanov, Roko Stojanov, Duje Kazija (1), Orlović, Stipe Bašić, Dino Čačić, Ivan Bobanović. Voditelji: Mate Stojanov i Miro Vulin.

Pao je rani pogodak kad je na semaforu stajalo 1:06 – Dragari su poveli preko Duje Kazije. Finiš je bio sve bliže, odbrojavalo se 1:50 do kraja utakmice kad je na povratnu loptu Jurica Zanki za KB osigurao penale. U periodu između toga, izmjenjivali su se napadi sa obje strane. A ključeve svoga gola držao je sigurni Karlo Peričić, vratar Fortune. Sve do pete serije penala, kad je u raspucavanju Ćipi Bašić promašio, a Jope Anić rutinirano pogodio za pobjedu KB.

Turnir dječaka, rezultati četvrtfinala:

Arbaansi – Sv. Mihovil 5:2 (Niko Rogić 2, Bruno Pavić, Petar Kurjak, Frane Fabijan – Gabrijel Šimićev 2),

Kruševo – Bibinje 6:0 (Noa Vinketa 2, Ivano Baričević 2, Gabrijel Šendula, Roko Bukvić).

Raspored za danas, subota, 27. srpnja:

Veterani: Torovi – In Constructum Vidajić Gradnja (19.45 sati);

Seniori: 1.kolo: Posljednja šansa – MNK Azine (20.30), 2.kolo: MNK Poljica – MNK Zadranka (21.30), MNk Murvica – UN Tornado (22.30).

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...