MATEJ MAMIĆ: “Postoji mogućnost da Drežnjak ostane u Zadru, novac mu nije najvažniji!”

Trener KK Zadar Danijel Jusup, s nestrpljenjem čeka – hoće li u momčadi i u sljedećoj sezoni ostati Luka Božić i Dario Drežnjak, kojima je istekao ugovor.

Božić još kalkulira i odluku će donijeti kao i lani – doslovno ‘u pet do dvanaest’, a kako stoje stvari s Drežnjakom objasnio nam je njegov agent Matej Mamić.

– Ne mora značiti da će Dario Drežnjak imati novi klub – može se dogoditi i da to bude njegov stari klub, govori na početku Mamić i dodaje:

Postoji mogućnost i da Dario ostane u Zadru! Bit će onako kako on odluči. Ovisi o tome – hoće li ga zadovoljiti ponude koje su na stolu. Nije mu najvažniji novac – Dariju je važna sredina i hoće li mu ista odgovarati. Ima nekoliko ponuda iz VTB lige – koja je jedna od najjačih liga, ali ponude još uvijek nije prihvatio. Slobodno mogu kazati da Drežnjak ima barem deset ponuda – sve iz jakih europskih liga, trener Danijel Jusup voljan je pričekati Drežnjaka, ali i Luku Božića:

– Božić i Drežnjak su bitni za Zadar – svaki trener bi pričekao takve igrače, osvrnuo se i na sponzore kojih u hrvatskoj košarci ima sve manje:

– Hrvatska mora donijeti zakone kako bi firmama bilo jednostavnije ulagati u sport i košarku – te da imaju određene beneficije, pohvalio je KK Split koji je izašao iz predstečajne nagodbe:

– Split radi jako dobar posao u smislu organizacije Kluba, čestitam im na tome. Nadam se da će i KK Zadar izaći iz predstečajne nagodbe. Potrebno je napraviti dobar plan i program, kako bi kroz određeni period izašli iz predstečajne nagodbe, zaključuje Mamić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...