MARKO PINČIĆ: “Nadam se da će se Zadar organizirati, bit će problem ako u tome ne uspije!”

Marko Pinčić i u novoj sezoni 3.NL-jug, četvrti ranga natjecanja – vodit će GOŠK Dubrovnik s kojim je zadarski stručnjak izborio ostanak u ligi.

S pripremama krećemo u ponedjeljak u 19 sati na Lapadu. Većina igrača iz prošle sezone ostala je na okupu. Imamo mladu momčad koja će biti konkurentna u 3.NL-jug – ali cilj nam je napraviti iskorak više u odnosu na prošlu sezonu. Orijentirat ćemo se isključivo na mlade igrače i Dubrovačko-neretvanske županije jer ne želimo dovoditi neprovjerene igrače. Na klupu GOŠK-a došao sam na početku prošle sezone, ostali smo u ligi, a u drugom dijelu prvenstva poraženi smo samo u tri susreta, osvrnuo se i na HNK Zadar:

– Zadar ima svoje planove i najbolje zna svoje ciljeve. Šteta što nisu uspjeli ući u viši rang – jer Segesta im nije bila konkurentna, za kraj je poručio:

– Ne mogu komentirati probleme u HNK Zadar – ali pratim i osluškujem što se događa, naravno, želim im sve najbolje. Oni su u organizacijskim počecima te se nadam da će se uspjeti organizirati na pravi način. Ako u tome ne uspiju – bit će problem, ali ne želim im ‘soliti pamet’, zaključio je Pinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...