MAGDALENA JURIČ: “Odbojkašice su najzgodnije sportašice!”

Odbojkašica Magdalena Jurič (24 god., 193 cm) trenutno se nalazi u Mariboru – gdje igra za turski Fireants Istanbul na turniru na kojem nastupa i reprezentacija Slovenije.

Rođena je u Zadru u kojem je provela djetinjstvo, njena majka je iz Posušja, a otac s Kupresa.

– Odrasla sam u Zadru gdje sam završila školu. S odbojkom sam krenula u OK Zara – kod Ivice Jelića oca naše proslavljene igračice Barbare Ružić. Kasnije sam dvije ili tri sezone igrala i u seniorskoj ekipi Zadra – kod trenera Roberta Kresoje. Jedno vrijeme sam nastupala za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Hrvatske, o daljnjim planovima – popularna Megi koja igra na poziciji ‘primača-pucača’, govori:

– 1. kolovoza krećem u Phoenix (SAD) – gdje ću igrati za sveučilišnu ekipu Grand Canyon. Cilj mi je u Arizoni riješiti ‘Master’, odnosno diplomirati na studiju biznisa. Planiram se nakon toga vratiti u Europu i nastaviti s odbojkom, talentirana odbojkašica obožava i modeling:

– Aktivna sam i u sportskom modelingu – gdje reklamiram sportsku opremu. Na Instagramu imam 130 tisuća pratitelja – od toga se nešto i zaradi, ali ne toliko da se ostavim odbojke, dečka, kako kaže, još nema:

– Nemam dečka – nula bodova. Problem je moja visina, a nitko ne želi ozbiljnu vezu. Neki dan mi je prišao jedan mladić – koji je rekao da izgledam preopasno te kako se jedva usudio prići, otkrila je koga smatra sportskim uzorom:

– Odbojkaški uzor mi je Kubanka s turskim državljanstvom – Melissa Vargas igračica Fenerbahcea iz Istanbula, za kraj je poručila:

– Odbojkašice su najzgodnije sportašice, zaključila je Jurič.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...