LUKA BOŽIĆ Valencija ga šalje na posudbu već u listopadu?

Luka Božić – novi je igrač španjolske Valencije s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor – do 30. lipnja 2026. godine.

Dugo se dvojio trener ‘Narančastih’ – Pedro Martinez, uklapa li se Božić ili ne u sistem momčadi – koja će uz španjolsku ACB ligu igrati i Eurokup. Na kraju je ipak prelomio…

U svakom slučaju – bio bi red da Bjelovarac napravi iskorak više u svojoj karijeri jer igranje u ABA ligi te u – poluamaterskom prvenstvu Hrvatske odavno je prerastao.
Božić je potpisao do 2026., međutim, prema informacijama ugledne Marce – od listopada bi mogao zaigrati na drugoj adresi, piše mozzartsport.com.

“Unatoč tome što je potpisao dvogodišnji ugovor, igrač bi mogao otići na na posudbu već u prvoj sezoni, prema informacijama iz klupskih izvora” – piše utjecajni list.

Ova mogućnost više djeluje kao teoretska. Najlogičnije jest da 28-godišnji Božić – ostane u narančastom dresu te da pokaže sve ono što ga je krasilo u KK Zadar.

Podsjetimo, kako su Klub s Višnjika već napustili Arijan Lakić (Partizan), Patrik Jambrović (Široki) i Petar Vujačić (Zlatibor).

Status Juana Davisa, ali i Adema Mekića još nije poznat – iako je za Makedonca ‘zapeo’ MZT Skopje.

Velika je nepoznanica i oko ostanka – Darija Drežnjaka, kojeg u svojim redovima žele vidjeti Split, Mornar Bar, ali i neki klubovi iz VTB lige.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...