KARLO TORBARINA: “Bez novca se ne može ništa, puno se obećalo, ali ništa se nije napravilo!”

Karlo Torbarina (28) – nekadašnji je igrač HNK Zadar. Ubojiti napadač smatra kako će proći – tko zna još koliko vremena kako bi Zadrani opet gledali prvoligaški nogomet.

Podsjetimo, HNK Zadar i u sezoni 2024/25 igrat će slabašni, amaterski četvrti rang natjecanja, 3.NL-jug. I to treću godinu u nizu…

– Zadar je u susretima sa Segestom bio puno bolji i fizički spremniji, ali, nažalost, nije iskoristio prilike koje je imao. Nogomet je ponekad tako okrutan. Pesimist sam – proći će još tko zna koliko vremena kako bi gledali prvoligaški nogomet u Zadru. Stanovi nemaju uvjete, ako gledamo infrastrukturu. Australac? Vidim da se proziva na sve strane – pogotovo zbog licence. Puno toga se obećalo, ali se ništa, vjerojatno, nije napravilo, govori Torbarina koji posebno ističe financije – bez kojih HNK Zadar neće tako brzo na ‘zelenu granu’:

– Bez novca se ne može ništa jer financije su potrebne kako bi se doveli igrači i sredila infrastruktura, ne sumnja Karlo u to – da će neki igrači otići sa Stanova:

– Igrači koji imaju ambiciju i kvalitetu za nastupati u višem rangu – potražit će nove klubove, za kraj je otkrio koji ga je Klub zvao prošle sezone:

– HNK Zadar me zvao na početku prošle sezone. Odbio sam ponudu zbog obiteljskih razloga, ali i zbog ozljede koljena. Igrat ću za Debeljak u 2. ŽNL, zaključio je Torbarina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...