HV POSEDARJE Ivica Klanac: “Pokušat ćemo osvojiti prvo mjesto!”

Nogometaši Hrvatskog viteza s pripremama za novu sezonu četvrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug, kreću u ponedjeljak, 22. srpnja u 18 sati – na igralištu “Gordan Demo” u Posedarju.

Predsjednik HV Posedarje, Ivica Klanac – istaknuo je kako će momčad biti konkurentna te da će pokušati osvojiti naslov prvaka.

– Novi trener prve momčadi je Darko Vukić. Radi se o krasnom čovjeku i odličnom treneru, inače je profesor kineziologije i radi u Gospiću. Klub su napustili vratar Jakov Pinčić koji je otišao u Zadar, Marko Zebić je potpisao za Solin, a Roko Morić za Novalju. U Vitez se vratio Renato Rončević, tu je i mladi Luka Jurčević, o ciljevima u novoj sezoni kaže:

– Pokušat ćemo osvojiti prvo mjesto! Dogovorili smo i prvu pripremnu utakmicu – protivnik će biti Otočac, za kraj je poručio:

Obnovili smo 30 posto travnjaka – na mjestima na kojima je uništena trava. Potrudit ćemo se privući što više članova Kluba putem plaćanja godišnjih članarina – nakon čega bi članovi dobili svoju klupsku iskaznicu. S time bi ostvarili pravo sudjelovanja na Skupštini Kluba, a imali bi i neke druge pogodnosti, zaključuje Klanac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...