Hrvatska političarka u neočekivanom izdanju: Uzela mikrofon u ruke i zapjevala Severinin hit

Gradonačelnica grada Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek proslavila je 50. rođendan na bajkovitom imanju u društvu bliskih prijatelja, a među njima su se našla i neka poznata lica poput njene bliske prijateljice, SDP-ove saborske zastupnice Sabine Glasovac, prenosi Dnevno.hr.

Našao se tu i nekadašnji vladar plesnih podija, Davor Bilman, široj javnosti poznat kao član žirija showa Supertalent, influencerica Kristina Kovačević, glumica i voditeljica Gordana Vukreš kao i nekadašnja voditeljica Sanja Prosoli.

Influencerica Kristina Kovačević podijelila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimki s proslave rođendana na kojima se vidi da je bilo plesno i raspjevano.

Pjesma i ples za 50. rođendan

Sabina Glasovac za ovu je prigodu odabrala zanimljivu modnu kombinaciju. Odjevena u crne, široke, lagane hlače visokog struka te crni topić s efektnim detaljem, političarka je spremno pozirala s prijateljicama, plesala na plesnom podiju, a u jednom trenutku je i zapjevala Severinin hit ‘Prijateljice‘ u čast svojoj prijateljici Jasenki.

Saborsku zastupnicu i gradonačelnicu Zlatara ranije se zajedno moglo vidjeti na zagrebačkoj špici u zanimljivim modnim kombinacijama.

“Sabor ima neka svoja nepisana pravila i trudim ih se pridržavati, biti formalno odjevena, ali istodobno i dati malo svoje osobnosti “, komentirala je za magazin Diva saborska zastupnica, koja najčešće nosi monokromatski stil.  Rado nosi i trenirke i tenisice, ali nosi ih ako se taj dan osjeća za nešto ležernije i udobnije.

“Do sada niti jednom nisam obula tenisice u Sabor, ali ima kolega koji ih i tamo nose. Osobno se tamo ne bih dobro osjećala u tenisicama. Jednom sam odjenula traperice, pa je to izazvalo reakcije nekih novina u stilu „Došla je u zabranjenom komadu“, iako muške kolege redovito dolaze u trapericama i njih se ne vidi i ne komentira zbog toga. Moje traperice su bile tamne i na prvu se nije vidjelo da su traperice. To su ta dvostruka mjerila za žene i muškarce”, objasnila je Glasovac.

S druge strane, Auguštan-Pentek istom je prilikom otkrila kako slobodno vrijeme nosi trenirke i tenisice, čak ponekad u njima dođe u grad. Na posao u ured ne nosi tenisice i traperice, ali ako ima neki terenski rad, primjerice, obilazak gradilišta, onda znam obuti tenisice.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...