Hajduk igra generalku, Perišić se vraća u momčad

Nogometaši Hajduka nastavljaju pripreme za početak nove sezone. Nakon što su u Sloveniji od 1. do 10. srpnja odradili središnji dio priprema, hajdukovci su dobili dva dana odmora i danas nastavljaju pripremni ciklus na Poljudu. Podsjetimo, Hajduk je u posljednjoj pripremnoj utakmici u Grazu pobijedio Fenerbahče 1:0, a prije toga su odigrali susrete protiv Radomlja (0:1), Šahtara (1:1) i Rukh Lavova (3:1).

Još prije odlaska u Sloveniju su igrali protiv Veleža (3:0) i Posušja (1:0), a uoči prve utakmice drugog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, koju Bijeli igraju 25. srpnja na Poljudu protiv HB Torshavna s Farskih Otoka, odradit će i sedmu pripremnu utakmicu koja bi trebala poslužiti kao generalka uoči početka sezone. Protivnik će biti Široki Brijeg, a susret se igra 18. srpnja na pomoćnom terenu Poljuda te je zatvoren za javnost.

Perišić se danas priključuje momčadi

Trener Gennaro Gattuso će dobiti veliko pojačanje na treningu jer se u momčad vraća Ivan Perišić (35). Podsjetimo, nakon što je Hrvatska ispala s Eura, Perišić je dobio slobodno vrijeme do povratka momčadi iz Slovenije kako bi se oporavio od nastupa na Europskom prvenstvu budući da nakon završetka sezone nije imao stanku nego se odmah priključio pripremama reprezentacije.

Perišić je prije dva dana na Instagram storyju objavio fotografiju iz teretane te dodao kako je to za njega 19. profesionalna sezona u karijeri. On bi svakako bio ključan igrač Hajduka u novoj sezoni, ali je upitno hoće li ostati u Splitu. U njegovom ugovoru koji traje do sljedećeg ljeta postoji klauzula po kojoj može nakon 29. kolovoza napustiti Hajduk za simboličnu odštetu od 200 tisuća eura, piše index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...