GRAD REAGIRAO Nezavisnom vijećniku Damiru Burčulu ukonili HDZ-ov predznak

Grad Zadar reagirao je na našu objavu o nekorektnom uvrštenju nezavisnog gradskog vijećnika Damira Burčula  kao HDZ-ovca na službenim stranicama Gradskog vijeća.

Na popisu gradskih vijećnika svom bivšem kolegi promptno su uklonili predznak HDZ-a i naveli ga kao nezavisnog vijećnika. Iako s ovom promjenom kasne već više od pola godine, kako kaže poslovica – bolje ikad, nego nikad.

Naime, prije dva dana upozorili smo da će onaj tko slabo pozna gradsku političku scenu , a na stranicama Grada se želi informirati o gradskim vijećnicima, za Damira Burčula doznati da je član zadarskog HDZ-a. No, on to nije već više od pola godine budući da je u studenom prošle godine postao nezavisni vijećnik, nastavljajući svoj politički rad isključivo u samostalnom aranžmanu.

Burčul tako o svojoj bivšoj stranci sve ovo vrijeme kritično govori, ne prezajući ni od najoštrijih kritika onih s kojima je godinama radio, no zanimljivo je da je podržao sve što je bilo dobro u Gradskom vijeću te nam je nedavno izjavio kako će podržati i proračun. Do toga, naravno, nije došlo jer je ta točka skinuta s dnevnog reda, ali smo naveli kako bi za svoj iskren i autetičan rad barem trebao korektno biti predstavljen na službenim stranicama Grada umjesto što ga već više od pola godine vode kao HDZ-ovca.

Nakon našeg članka, to su i učinili.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...