FOTOGALERIJA “MIRIŠE NA LJETO”, PeTe party oduševio svojom promocijom u PICNICU-u, nastupio i Vojko V!

More, sunce, dobra “mjuza”, pelin & tonik… Zvuči kao idealan ljetni plan svakog Zadrana i Zadranke? Mislite da možda i šire? Mi se s Antene, apsolutno – slažemo.

Naravno, uvertira je ovo u jedan zanimljiv projekt koji je izašao pod Maraskinom “krunom”, a odnosi se na kreiranje pića koje nije ništa drugo doli kombinacija popularnog Maraskinog pelinkovca i tonika! Kreirano s pažnjom na lokalni sleng, ovaj široko popularni spoj pića dobio je ime – PeTe!

PeTe nam je stigao u zanimljvoj ambalaži – riječ je o limenci od 330 ml,  svijetlo plave boja koja neodoljivo podsjeća na more i  naravno upečatljivim Maraskinim logotipom koji uključuje i široj javnosti poznatu “babu” koja servira – što? Originalni zadarski pelinkovac!

I kad zbrojite jednu takvu vrlo inovativnu ideju, mjesto kao što je PICNIC – mingle&fun i dobre vibracije, koje je kao glazbeni gost iznenađenja donio Vojko V – dobijete savršenu ljetnu promociju novog-starog pića, koje je u potpunosti osvježilo zadarsku ljetnu scenu!

Naša Linda i njezin objektiv nisu propustili ni ovaj event, pa u nastavku ni vi ne propustite pogledati fotografije koje vam donosimo!

(Mia-Đana Mrkić)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...