EYEVAN Dite zadarsko najavljuje novu pjesmu

Zadar, grad prepun uličnih glazbenika i različitih performera, iznjedrio je još jedno obećavajuće glazbeno ime. “Zadarsko dite” Ivan Vidović iliti EYEVAN bavi se glazbom 10-ak godina: piše pjesme, producira, pjeva, nastupa po restoranima, hotelima, eventima. uskoro otvara svoj obrt EYEVAN MUSIC s kojim će nastojati pružati usluge produkcije i snimanja. Ima tridesetak objavljenih pjesama na svim glazbenim streaming platformama. U 2024. počeo objavljivati na hrvatskom jeziku te „izbacio“ tri pjesme: ”Vidjet ću te u snovima”, ”Da Bog da mi to” i “Velik”, a uskoro izlazi njegova nova pjesma ”Ko da čovjek zna”.

Sudjelovao je u RTL-ovoj emisiji “Superstar”, završio u finalu i pokazao samom sebi, ali i svim možebitnim “super-zvijezdama” da se može i da su čuda moguća ako u njih jako vjeruješ. Želi i nastoji, kako sam kaže, producirati što više kvalitetnih pjesama u budućnosti te prikazati svoju životnu priču Hrvatskoj i svijetu. Nakon mnoštva pjesama na engleskom jeziku, sada radi album pjesama na hrvatskom jeziku kao svojevrsnu opjevanu autobiografiju mladoga glazbenika Ivana Vidovića.

I kao kuriozitet, zašto je odabrao umjetničko ime EYEVAN? Ivana je dida zvao “oko didovo” i otud ta višeznačna složenica. Uz podosta talenta, ali još više angažmana, vježbe i rada, uspjeh je zajamčen. Sretno ti, “oko didovo” i “dite zadarsko”, Ivane Vidoviću!

(Nikola Šimić Tonin)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...