DVIJE KAZNENE PRIJAVE Za teške ozljede u Zadru i Pakoštanima

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalistička istraživanje u svezi kaznenih djela teška tjelesna ozljeda.

U Policijskoj postaji Zadar dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 13. srpnja u Zadru na predjelu Jazina u kasnovečernjim satima napao i ozlijedio maloljetnog hrvatskog državljanina u dobi od 17 godina. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u OB Zadar, gdje su  mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Protiv 21-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Teške tjelesne ozljede.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 15. srpnja u poslijepodnevnim satima u Pakoštanima, narušavajući javni red i mir fizički napao 56-godišnjaka te ga pogodio staklenom bocom. 

Ozlijeđenom 56-godišnjem hrvatskom državljaninu je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom su mu ozljede okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 61-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju, navodi se u policijskom priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...