dm ZADAR JUMP 2024. Subota, 27. 7. 2024. na Obali Kralja Petra Krešimira IV

Pod novim imenom, dm ZADAR JUMP 2024., Udruga Propela u suradnji s tvrtkom dm i ove godine organizira popularni skok sa zadarske rive: 27.7. (subota) u 14.30.

Na konferenciji za medije saznali smo sve relevantne informacije, niz detalja, ali i poneku novinu, poput naziva nekadašnjeg “milenijskog” skoka u more, a u srcu Zadra.

-Zadar je vjerojatno jedna od rijetkih destinacija gdje se može kupati u samom centru, u čistom i bistrom moru. Ova petnaestogodišnja tradicija sjajna je manifestacija kojom šaljemo lijepu poruku domaćim ljudima, a naravno i svim turistima koji dođu u velikom broju i sudjeluju. Ono što me osobito veseli jest humanitarni karakter manifestacije, izjavila je direktorica Turističke zajednice Iva Bencun.

-Dječjem vrtiću “Latica”, za djecu s poteškoćama u razvoju, namijenjena je polovica skupljenih sredstava. Taj i sve druge aspekte koje manifestacija ima, sve njih podržava Turistička zajednica, zadovoljno je konstatirala direktorica Turističke zajednice.

Marijan Doutlik, područni menadžer dm-a naglasio je kako je tvrtka dm višegodišnji pokrovitelj i kao partner pruža financijsku podršku, podupire realizaciju dermatoloških pregleda koji su besplatni za sve zainteresirane, podržava rad škole plivanja za vrtićance “Latice”, vrtića za djecu s poteškoćama u razvoju, a sve ih to čini vrlo ponosnima jer na taj način pomažu potrebitima, i isto tako, promovira se Zadar kao poželjna destinacija.

-“Zaštiti se i uživaj u suncu” dm-ova je inicijativa. Zato smo organizirali i besplatne dermatološke preglede. Uz vašu pomoć pri medijskom izvještavanju, na čemu vam zahvaljujem, pozvao bih na što veći odaziv na preglede, kako bismo prevenirali moguće dermatološke probleme i učinili uslugu svome zdravlju, rekao je Marijan Doutlik u ime dm-a.

Autor i izvršni producent ovog 15. dm ZADAR JUMPA Neven Stojaković predstavio je ovogodišnji program te niz važnih informacija.

Akreditacije iznose 5 eura, a počinju se izdavati od ponedjeljka, 22. srpnja na Narodnom trgu i kod dm-ove poslovnice na Kalelargi, od 19 do 23 sata. Sam događaj započet će ulaskom na rivu u 14.30. Program podrazumijeva tri skoka u razmacima od sat vremena. Prvi skok bit će onaj “Latičin”, dakle skok vrtićke djece. Prije zadnjeg skoka, gostovat će Ante Cash, a kroz cijeli program vodit će nas i zabavljati naš neizostavni voditelj Frano Ridjan. Na kraju će uslijediti tijelima formiran natpis 15 HAPPY YEAR’S i bacanje u more. Time je autor i izvršni producent, ovog zaista raritetnog događaja, zaključio konferenciju za medije.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...