Dalmaland ima vodeni i zabavni park, a od danas i Pine Paradise! Evo kako sjajno izgleda…

Ljeto je vrijeme uživanja u moru i suncu, godišnjem odmoru koji je poseban začinite li ga odličnom zabavom u kojoj će uživati sve generacije! Boravite li u srednjoj Dalmaciji ili tražite inspiraciju za jednodnevni izlet posjetite Dalmaland. Jedinstven zabavni park smješten na ulazu u Biogradu n/M koji je ujedno i jedini tematsko-vodeno-zabavni park u Hrvatskoj te jedan od najvećih u regiji. Prostire se na površini od 70.000 kvadratnih metara, tematski je podijeljen na vodeni i zabavni park i nudi preko 40 atrakcija u kojima uživaju posjetitelji svih dobnih skupina. Od svog otvorenja, park je posjetilo više od pola milijuna posjetitelja.

“Park je podijeljen na nekoliko tematskih zona, uključujući adrenalinske rollercoastere, Ferris Wheel, spinning coaster, horror house, Tornado i brojne vodene atrakcije poput tobogana Atlantis. U vodenom dijelu parka nalaze se tobogani različitih visina i intenziteta spuštanja. S ponosom mogu reći kako Dalmaland kontinuirano širi svoje kapacitete, a trenutno radi na proširenju aqua parka s novim bazenima i toboganima” – kaže nam direktor marketinga Dalmalanda Ivan Bobanović pokazujući i novu, relax zonu koja je od danas dostupna svim posjetiteljima.

Naime, budući da je Dalmaland mjesto na kojem se može uživati cijeli dan, za sve one koji sredinu dana žele provesti sakriveni od jakog sunca kreiran je poseban Pine Paradise. Riječ je o posebno kreiranom i osmišljenom dijelu Dalmalanda – skrivenom u borovoj šumi s ležaljkama raznih veličina prilagođenim obiteljima s djecom ali i svima koji se žele opustiti nakon doživljenog adrenalina u prvom dijelu  Dalmalanda.

“Ovo je zona hedonizma, čija je investicija preko 1.000.000 €, pružit će posjetiteljima opuštajuće iskustvo s planiranim dodacima uključujući dva nova adrenalinska tobogana i dječje igralište za djecu od 5 do 8 godina. U Pine Paradiseu će se otvoriti i Sweet House s posebnom ponudom slastica” – kaže Ivan dodajući kako u Dalmalandu ne nedostaje i posebno kreirane zabave. Svaki tjedan je tematski, posjetiteljima se nude programe s dodatnom zabavom  stvaranjem uspomena na ljeto 2024.  Da su odlični domaćini i da posjetitelji vole ovakav način zabave govore i brojne pozitivne recenzije posjetitelja.

 A što je to toliko posebno što privlači sve veći broj posjetitelja u Dalmaland?

Blizina
Ljetujete li u srednjem ili južnom Jadranu, Dalmaland neka bude mjesto na kojem će se zabaviti cijela obitelj. Nalazi se na ulazu u Biograd n/m – odmah uz magistralu i u blizini izlaza na autocestu što ovaj park pretvara i u IT mjesto za jednodnevni izlet. Volite li adrenalin Dalmaland je povoljnije i bliže mjesto za zabavu od sličnih parkova u Italiji i Njemačkoj, a u spoju vodenih i adrenalinskih atrakcija možete uživati koristite li dnevnu ulaznicu.
Odlična kombinacija vode i adrenalina
Da je spoj adrenalina i vode nešto najbolje što ćete doživjeti u Dalmalandu uvjerit ćete se bilo kojeg sunčanog i toplog dana ovog ljeta.  U prvom dijelu dana fokusirajte se na vodene atrakcije zabavnog parka tražeći osvježenje na nekoj od vodenih atrakcija, a kad vam dosadi spuštanje po toboganima i kupanje, odjenite laganu odjeću i krenite istraživati adrenalinske atrakcije. Roller coasteri je nešto što ćete vidjeti čim uđete u park, ali mnogima su puno zanimljiviji skriveni biseri ( 7D kino, horor house) koje potražite na mapi.
Park po mjeri obitelji
U to ćete se uvjeriti čim prođete glavni ulaz. Na mapi pogledajte kako je park podijeljen, potražite oznake koje vam otkrivaju koji dio parka posjetiti s djecom a u čemu možete uživati sami. Uz to, u parku ćete pronaći prsluke za zaštitu mališana dok su u vodi, ali i suncobrane, ležaljke i sve ono što vam je potrebno kako bi se zaklonili od sunca.  Odjeću možete odložiti u ormarićima koji se nalaze na ulazu, a kad uđete u ovaj adrenalinski raj znajte da ćete moći uživati i u hrani i piću.
Odlična ponuda hrane i pića

Po uzoru na svjetski poznate adrenalinske parkove i u Dalmalandu ne nedostaje kornera na kojima ćete uživati u osvježavajućim pićima, finoj hrani kreiranoj tako da se razlikuju dječji tanjuri od onih za odrasle. Caffe Bar Tinel tako nudi veliki izbor osvježavajućih pića (isprobajte koktel Dalmacija u mom soku), sladolede i finu kavu, Pirates restoran je mjesto gdje ćete ručati birajući jedan od 15 posebno osmišljenih tanjura. Za mališane tu su popularni pohanci i pommes, fini burgeri i pizza, a za odrasle tanjuri na kojima se može naći i riba. U ovom restoranu možete pronaći i veganske tanjure. Ručak ili večeru zasladite ručno rađenim slasticama čija je selekcija okusa i u Sweet House kućici u novootvorenom Pine Paradise dijelu parka.

Čistoća
Kad ste u zabavnom parku u kojem se mogu kombinirati vodene  adrenalinske atrakcije jedna od važnih stavki svakako je čistoća. U Dalmalandu se voda iz bazena svakodnevno kontrolira, a ono što će oduševiti sve roditelje s djecom je činjenica da su sanitarni čvorovi izuzetno čisti, da se posebno pazi na kornere za djecu te da postoji VIP zona u kojoj je moguće odmoriti s mališanima na krevetima koji su uredni, zaklonjeni od pogleda i idealni za dnevni odmor. (Vesna Benić)
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...