ČESTITKA KOLEGAMA Dvije godine Zadarskog tjednika; Jubilarni stoti broj lista

Dobar vam dan dobri i loši ljudi, zdravi i zadovoljni bili

 

Zadarski tjednik slavi značajan jubilej. Izašao je 100. broj lista, nakon dvije godine tiskanja, od prvog broja koji se pojavio 1. srpnja 2022.Da podsjetim kako su krenuli. Direktorica i v.d. urednica bila je Jasna Rumora, a uredništvo su činili (abecednim redom) Doris Babić, Velimir Brkić, Hana Radulić, Ivan Stagličić i Krešimir Vasilj. Grafička priprema bila je u rukama Borne Križančića, a u prvom broju priloge su dali fotoreporteri Andrej Perović, Luka Jeličić, Marko Lorenco Blaslov i Vice Rončević.

Karikaturom se javio Tomislav Grbin. Od vanjskih suradnika Stjepan Vučemilović i Josip Pavlica, a iza svega je stajao poznati zadarski poduzetnik Ivica Surać. Pojavom Zadarskog tjednika obogaćen je zadarski medijski prostor kvalitetnom novinom koja je već svojim naslovom najavila što će joj biti temelj uređivačke politike.

Danas se ovaj tjednik može pohvaliti novim uglednim imenima zadarskog i šireg novinarstva kakvi su, primjerice, Predrag Opačić, Damir Maričić, Kažimir Škrbić, Andrea Kršlović, Marina Knežević i drugi.Čestitamo, sa željom za još mnogim jubilejima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...