30. ZADARSKO KAZALIŠNO LJETO – “Tata” i “Pračovjek”

Nakon sjajnog otvorenja, slijedi najava dviju predstava koje igraju ovaj tjedan na 30. Zadarskom kazališnom ljetu!

TATA/ HNK Zadar po prvi put na otvorenom!

Predstava autora Mate Matišića – urnebesna tragikomedija jednog oca u vremenu koje dolazi!

Srijeda, 3.07. | 21:30h, Lapidarij Narodnog muzeja Zadar
Ova predstava nastala je prema tekstu Mate Matišića, jednog od najizvođenijih živućih autora s ovih prostora, a režirao ju je Zoran Mužić.

Igraju: Ivica PUCAR, Alen LIVERIĆ, Davor JUREŠKO, Žana BUMBER, Lucija ALFIER i Mimi ZADARSKI.

Predstava “Tata” je nastala integracijom različitih dijelova iz autorovog opusa fokusirajući se na lik oca kao središnjeg motiva. Otkrijte zanimljiv spoj elemenata iz predstava Bljesak zlatnog zuba, Legenda o Svetom Muhli, Ničiji sin i Hrvatska Lolita.

Kroz intrigantni pristup, TATA istražuje razloge za ukidanje tradicionalne figure oca u suvremenom društvu. Što je prethodilo tom činu? Kako očevi oblikuju svoje nasljednike i koje posljedice toga imamo danas?

Ulaznice možete kupiti na blagajni HNK Zadar ili online na Eventim.hr. https://www.eventim.hr/…/30-zklj-tata-zadar…/event.html

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se na kazališnoj večeri pod zvijezdama!

Na jubilarnom 30. Zadarskom kazališnom ljetu, u petak, 5. srpnja u 21:30 sati, pogledajte svjetski kazališni hit – PRAČOVJEK!   Najdugovječniji one man show Broadwaya i Las Vegasa, preveden na 25 jezika i izveden u više od 50 zemalja diljem svijeta. Ovaj svjetski kazališni hit, u režiji i izvedbi Peđe Gvozdića, autora Roba Beckera, publiku nasmijava već više od tri desetljeća.

O predstavi:
Komedija koja govori o muško-ženskim odnosima, stereotipnim, ali istinskim razlikama među spolovima, o ljubavi, razumijevanju i nerazumijevanju. Peđa Gvozdić, u svojoj izvedbi, nudi odgovore na neka pitanja vezana za ljubavne odnose, ali možda i postavlja nova pitanja na koja ćemo odgovore tražiti zajedno s glumcem. Predstava je namijenjena gledateljima starijim od 16 godina.

Ulaznice možete kupiti na našoj blagajni ili online na https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/30-zklj-pracovjek-zadar-lapidarij-narodnog-muzeja-644663/event.html

Vidimo se na 30. Zadarskom kazališnom ljetu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...