ŽARKO PASPALJ: “Arijan Lakić će sigurno napredovati kod Obradovića!”

Arijan Lakić novi je igrač beogradskog Partizana – s kojim će potpisati višegodišnji ugovor. Podsjetimo, najzaslužniji za njegov dolazak u redove crno-bijelih – jest najtrofejniji europski trener na klupi Partizana, Željko Obradović.

Žarko Paspalj (58) – bivši košarkaš Partizana, sada ambasador ABA lige, istaknuo je da će Lakić igrački napredovati kod Obradovića – ali da mora biti strpljiv.

– Lakić će u Partizanu sigurno moći igrati, jer radi se o klubu koji je dobra sredina za mlade igrače, ali i za strance. Siguran sam da će igrački napredovati kod Obradovića, ali mora biti strpljiv. Željko je čovjek koji voli detalje. Njegova se igra zasniva na principu detalja, strpljenja i razuma, legendarni Paljo o odlascima koji su najavili neki igrači Partizana, govori:

– Istina je, dosta igrača odlazi iz Partizana, jer nakon nešto lošije sezone svoje nezadovoljstvo traže kroz agencije. Partizan nije imao sreću u velikom broju utakmica, ali postavlja se pitanje – radi li se tu o sreći ili o nečem drugom, kazao nam je Paspalj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...