ZAGORA UNEŠIĆ; Paić: “Pregovaramo li s nekim igračima Zadra? Ne smijemo to otkrivati!”

HNK Zadar i NK Zagora Unešić i u sezoni 2024./25. – bit će glavni favoriti za osvajanje naslova prvaka u četvrtom rangu natjecanja, 3.NL-jug.

Predsjednik Zagore – Mario Paić, otkrio nam je u razgovoru koliki je klupski proračun u novoj sezoni te tko je od igrača napustio klub iz Unešića.

– Ne živim od nogometa – nego zarađujem za nogomet, odmah na početku govori Paić i nastavlja:

– Šteta što Zadar nije uspio izboriti viši rang jer bio je puni bolji od Segeste u obje utakmice – ali nije imao sreće, iako je imao sve u svojim rukama. Dokaz je to kako je naša liga – najjača u odnosu na ostale skupine 3.NL. Većina Zagorinih navijača navijali su za Zadar – u susretima sa Segestom, predsjednik Zagore spomenuo je i favorite za prvaka u četvrtom rangu natjecanja:

– Ove sezone liga će biti jako zanimljiva, osim Zadra i Zagore jaki su i Junak, Hrvatski vitez i Uskok, vjerojatno i Primorac Biograd, iskren je Paić i dodaje:

– Ako gledamo posljednje dvije sezone, možemo opet očekivati super derbi između Zagore i Zadra na Borovištu. Radimo na infrastrukturi te se nadamo da ćemo ponoviti ambijent koji je bio ove godine u Unešiću, samo s obrnutim rezultatom. Izgradit ćemo i nove VIP lože – ‘šminkamo’ Borovište kako bi bilo puno ugodnije našim posjetiteljima. Sudionici smo pretkola Hrvatskog nogometnog kupa, ako prođemo pretkolo – na Borovište će nam vjerojatno doći prvoligaš, o igračkom kadru govori:

– S pripremama Zagora kreće 10. srpnja. Što se igračkog kadra tiče – progovaramo s nekim pojačanjima, neka su već i potpisana. Bit će više dolazaka nego odlazaka te očekujemo kako ćemo opet pretendirati borbi za prvo mjesto. Veseli nas što je Matej Maretić iz Zagore otišao u viši rang – Croatiju iz Zmijavaca, dok je Dominik Ravlić otišao u Kustošiju, nije htio odgovoriti pregovara li Zagora s nekim od igrača HNK Zadar:

– Ne smijemo to otkrivati, jer to već spada u domenu poslovne tajne. I ostali klubovi pregovore s igračima vode u tajnosti i diskreciji, otkrio je koliki je proračun Kluba u novoj sezoni:

– Zagora je stabilan klub i radujemo se što nam dolaze novi sponzori. Ljudi su primijetili da se Zagora vodi pažnjom dobrog gospodarstvenika. Ovogodišnji klupski proračun iznosit će oko 250 tisuća eura, zaključio je Paić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...