HNK ZADAR ISPUNIO CILJ! U Sisku postigao pogodak, na Stanovima u utakmici istine odlučuju o svojoj sudbini!

HNK SEGESTA – HNK ZADAR 2:1 (Kukoč-Petraello 4. 11m, Martinović 22./ Vukadinović 84.)

SISAK: Gradski stadion.

Gledatelja: 2.500.

Sudac: Antonio Melnjak (Rijeka).

HNK SEGESTA: Zrinščak, Zlatunić ( 76. Bičanić), Vanzela Tsutida, Kopić ( 65. Đurić), Đurak, Kesić (76. Rendulić), Kapac (59. Bertina), Schmidt, Martinović (76. Mihaljević), Kovačević, Kukoč-Petraello.

HNK ZADAR: Matasović, Muić, Jukić-Peladić, Luetić, Jurić (79. Šutalo), Perić, Jakir, Nakić (69. Vukadinović), Djeveljekaj, Serbinov (46. Kordić), Pedišić (46. Grgić).

HNK Zadar poražen je na Gradskom stadionu u Sisku s (2:1) pred 2.500 gledatelja – od HNK Segesta u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za popunu trećeg ranga natjecanja, 2.NL.

Pogotke za domaćine postigli su Tonći Kukoč – Petraello ( 4. 11m.) i Vlatko Martinović (22.), dok je strijelac za HNK Zadar bio je Ante Vukadinović (84.)

Zadranima je glavni cilj uoči utakmice bio postići gol u gostima, kako bi im uzvrat na Stanovima bio lakši. Cilj su ispunili jer vrijedi pravilo zgoditka u gostima – te će HNK Zadar za prolazak u 2.NL dovoljna biti i pobjeda 1:0.

Gosti su danas imali dominaciju. Unatoč pogreškama koje su ih koštale primljenih pogodaka – stvorili nekoliko izglednih prilika. Sreća im se pak osmjehnula – nakon što se ukazao joker s klupe – Vukadinović!

Međutim, igrači Marina Oršulića u uzvratu morat će dobro pripaziti – kako bi svoju mrežu sačuvali čistom. U suprotnom, bit će to još jedna sezona za zaborav, jer bi u slučaju ispadanja u kvalifikacijama – i sljedeće godine igrali na četvrtoligaškim nogometnim travnjacima u Unešiću, Posedarju, Sinju..

Nedjelja, 16. lipnja, 18 sati...Stanovi će, sigurno smo u to – biti dobro popunjeni s nekoliko tisuća gledatelja. Prošle godine na susretu s Karlovcem bilo ih je 2.300…

Vrijedi doći na Stanove. Zašto ne i Tornado, kao nekada?

Navijači HNK Zadar – s nestrpljenjem čekaju kad će u prodaju biti puštene ulaznice…

 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...