ZADAR U Zagrebačkoj ulici u sudaru s automobilom teže ozlijeđen motociklist (48)!

Jučer, 28. lipnja u 12.35 sati u Zadru u Zagrebačkoj ulici u prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 48-godišnji hrvatski državljanin…

Provedenim očevidom sumnja se da je do nesreće došlo kada je 48-godišnji hrvatski državljanin upravljao motociklom zadarskih registarskih oznaka kolnikom Zagrebačke ulice te brzinu i kretanje vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, javlja PU zadarska.

U namjeri da zaobiđe vozila koja su stajala u koloni ispred njega, nepropisnom vožnjom nastavlja kretanje prometnom linijom koja razdvaja dvije prometne trake i udara u automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 52-godišnjak. Uslijed sudara vozač motocikl i vozač padaju na kolnik.

Ozlijeđenom motociklistu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, izvijestili su iz PUZ-a.

Policija će o događaju proslijediti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu dok će 48-godišnjak biti prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Iz PU zadarske i ovim putem apeliraju na sve sudionike da se pridržavaju prometnih propisa – Savjeti i preporuke motociklistima i mopedistima

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...