Vanna se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila u spektakularnom izdanju i uz gosta iznenađenja!

Ostalo je još malo vremena do Vanninog koncerta na tvrđavi sv. Mihovila koji će se održati ovoga četvrtka, 27. lipnja.

Jedna od najboljih domaćih pjevačica spremila je za Šibenik poseban repertoar, a u njega će uključiti i novu pjesmu “Dan po dan”, duet sa Sergejem iz showa The Voice koji su prošlog vikenda predstavili na Melodijama Jadrana.

Fotografija: Sanja Agić

Izvrsni Sergej Božić će biti gost koncerta, a osim odličnog repertoara očekuje nas i sjajno izdanje raspoložene Vanne koja je publici obećala nadoknaditi sve što su propustili od njenog posljednjeg nastupa. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će nešto novo i najbolje od sebe, a veliko oduševljenje zasigurno će izazvati izvedbe najvećih hitova uz koje je nešto starija publika odrasla dok se mlađa uz njih dobro zabavljala.

“S velikim zadovoljstvom se moj bend i ja vraćamo u Sveti Mihovil jer su sjećanja na taj koncert od prije 4 godine sjajna. Svi vi koji ste bili tamo znate kako je bilo, nezaboravno za mene i želim to ponoviti. Vidimo se u četvrtak, bit će sjajno”, najavila je Vanna povodom povratka.

Ne propustite nastup na kojemu vas očekuje bogat izbor hitova na krovu Šibenika. Ulaznice za koncert još kratko stignete nabaviti u sustavu Eventima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...