Udruga mladih Ahimsa organizira Dan otvorenih vrata!

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže na Danu otvorenih vrata Udruge mladih Ahimsa 7. lipnja 2024. od 16 do 19 sati u Gradskoj knjižnici Zadar i od 19 do 21 sati na odbojkaškom terenu Športskog centra Višnjik, Zadar.

Ovogodišnji volonterski angažman odlučili su zaokružiti dvama predavanjima koje će održati profesorice sa zadarskog sveučilišta. Prvo interaktivno predavanje priredile su profesorice s Odjela za psihologiju – Ana Slišković, prof. dr. sc. i Jelena Ombla, izv. prof. dr. sc. – pod nazivom Nevere i bonace: suočavanje sa zahtjevima i izazovima roditeljstva djece s teškoćama u razvoju te će se ono održati od 16 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar. Sljedeće predavanje, Djeca s teškoćama u inkluzivnoj školi, održat će profesorica Smiljana Zrilić, prof. dr. sc. s Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja, od 17 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

Druženje će se, već tradicionalno, nastaviti na Višnjiku, točnije na odbojkaškom terenu Športskog centra Višnjik gdje vas od 19 do 21 očekuju razne zabavne i kreativne aktivnosti. Pridružit će se treneri, Niko Marketin, Vedran Bajlo i Karla Tadić, te članovi BK Ares – Diabolik koji će pripremiti kratku radionicu boksa u sklopu koje će svi prisutni imati priliku učiti osnovne boksačke vještine, ali i saznati važnost tjelesne aktivnosti u poboljšanju mentalnog zdravlja. Boks kao sport može pružiti brojne benefite za mentalno zdravlje, uključujući povećanje samopouzdanja, smanjenje stresa i razvoj discipline – zato se dođite okušati u boksu i zabavite se s nama, pozivaju iz Udruge.

“Ovo je i način da se zahvalimo našim volonterima, suradnicima i svima koji su nas podržavali, ali i prilika da se svi zajedno družimo, bolje upoznamo i proslavimo završetak još jedne uspješne (volonterske) godine, uz nadu da se ponovo vidimo na jesen. Na Danu otvorenih vrata možete očekivati puno zabave i veselja. Dođite podržati našu Udrugu, upoznati njene članove i korisnike raznih programa, ali i ostale volontere koji su ovu godinu nesebično darovali svoje vrijeme za druge”, poručili su.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...