U Čepinu vozač utrka autom pokosio gledatelje, 4 u bolnici, u Radošiću na bikijadi muškarca ružno ozlijedio otrgnuti bik

Šezdeset osmogodišnji muškarac ozlijeđena je u nedjelju popodne tijekom bikijade u Radošiću, u općini Lečevica, te je prevezen u splitski KBC, doznaje se u policiji i bolnici.

Ozlijeđeni muškarac je odmah vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Split.

Bik je stavljen pod nadzor, a policija će na mjestu događaja obaviti očevid kako bi utvrdili okolnosti tog događaja.

U splitskom Kliničkom bolničkom centru kažu da je 68-godišnjak još uvijek na obradi na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu (OHBP), te da je prema prvim procjenama zadobio ozljedu abdomena. Još se ne zna je li riječ o težoj ili lakšoj tjelesnoj ozljedi.

A četiri osobe su ozlijeđene, ali su izvan životne opasnosti nakon što se u njih na 31. Osijek Street Raceu zabio automobil. Ozlijeđeni su prebačeni u Klinički bolnički centar Osijek.

Odmah nakon nesreće oglasili su se organizatori, Osijek Street Race.

“Jedan od vozača izgubio je kontrolu nad vozilom te udario u tribinu pri čemu je ozlijeđeno nekoliko gledatelja. Brzom reakcijom medicinskog tima, svim ozlijeđenima pružena je pomoć i nitko nije u životnoj opasnosti. Event se nastavlja, ali zbog očevida koji je u tijeku utrke se do kraja dana više neće održavati.”

31. Osijek Street Race održava se na prostoru Sportskog aerodroma Čepin, a privukao je velik interes gledatelja, prenosi N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...