Trendi ormari koji će osvježiti izgled vaše spavaće sobe

Spavaća soba je vaša oaza mira, vaše utočište gdje se opuštate nakon stresnog dana na poslu i vraćate energiju za početak novog dana. Osim kreveta, ormar je važan element u spavaćoj sobi.

Puno je više od običnog rješenja za pohranu odjeće i modnih dodataka. Ormar, dakle, igra bitnu ulogu u funkcionalnosti, organizaciji i estetici spavaće sobe. Tražite li ormar modernog dizajna koji će se uspješno uklopiti u zamišljeno uređenje, na pravom ste mjestu; posjetite Namještaj Mima online. A mi vam donosimo trendi ormare koji će vam pomoći da vašu spavaću sobu pretvorite u osvježavajuć i funkcionalan prostor za opuštanje i odmor.

Klizni ormari

Ormari s kliznim vratima su moderni i svestrani. Vrata su podložna raznim završnim obradama. Osim toga, dostupna su i u brojnim dizajnima, tako da ove ormare u potpunosti možete prilagoditi vlastitom stilu i uređenju.

S obzirom na to da vrata glatko klize po vodilicama, umjesto da se otvaraju prema vam kao kod klasičnih ormara, klizni ormari štede prostor. Dostupni su u različitim materijalima i završnim obradama kao što su staklo, visoki sjaj ili drvo. Za razliku od komoda koje imaju ograničen prostor za vješanje, ovakav ormar obično sadrži kombinaciju šipki za vješanje, polica i ladica, što vam omogućuje da adekvatno organizirate i spremite vaše košulje i jakne, hlače, majice i donje rublje, minimalizirajući nered i stvarajući uredno okruženje.

Klizni ormar Domino

 

Ormari s ogledalom i staklom – suvremeni i tradicionalni stilovi

Ako tražite suvremeni ormar čistih linija, ormar sa staklom ili ogledalom savršen su način na koji možete upotpuniti stil uređenja vaše spavaće sobe. Birajte između suvremenih stilova kao što su prozirna ili zatamnjena staklena vrata. Na raspolaganju su vam i fronte izrađene od više materijala.

Ovakvi ormari s ogledalima umjesto s klasičnim vratima bez ogledala osim što su praktični, istovremeno i vizualno povećavaju prostor. S obzirom na to da ogledala reflektiraju svjetlost, stvaraju iluziju većeg prostora. Ovo je prilično korisno u manjim spavaćim sobama. Ne manje važno, no ovakvi ormari neminovno dodaju dozu sofisticiranosti i elegancije, čineći sobu luksuznijom.

Klasični ormari od drveta

Kod klasičnih ormara vrata se nalaze na šarkama i otvaraju se prema van. Međutim, mogu imati i push mehanizam. Izrađeni su od korpusa i fronti različitih materijala poput iverice, iverala i bukve, tako da ih možete čak i kombinirati.

Mogu biti klasičnog, bezvremenskog izgleda obogaćeni rešetkama na frontama i srebrnim ručkicama; one neminovno dodaju poseban karakter. Ormare možete opremiti pregradama ili policama kako bio što funkcionalniji. Tu u i klasični ormari s ogledalom kao i modeli sa sjajnim završnim obradama.

Istražite bogatu i raznovrsnu ponudu ormara sa završnim obradama visokog sjaja za pravi glamurozan stil. Sjajne površine reflektiraju svjetlosti i u svaku spavaću sobu unose dozu elegancije. Birajte između neutralnih boja poput bijele, sive ili boje drveta ili se odlučite za modele sa zanimljivim uzorkom.

Ormar Lugo

Maksimalno iskoristite prostor pomoću kutnih i modularnih ormara

Da biste maksimalno iskoristili vaš prostor, modularni ormari pomoći će vam u organizaciji vaših stvari. Unutrašnjost ormara možete prilagoditi potrebama i željama. Odaberite odgovarajuće komponente ili ih po potrebi kasnije izmijenite. Često zanemarujemo kutni prostor, no isti nudi izvanredan potencijal za uštedu prostora. Ne zaboravite, stoga, na kutne ormare koji omogućuju optimalno iskorištavanje svakog slobodnog centimetra u vašoj sobi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...