TRAGEDIJA U BUDVI Umro Matija Šarkić (26), vratar Crne Gore

Matija Šarkić (26), golman engleskog drugoligaša Millwalla i nogometne reprezentacije Crne Gore, preminuo je rano jutros u stanu u Budvi. Šarkiću je tamo pozlilo oko 6:30, a njegovi su prijatelji odmah pozvali hitnu pomoć. Nažalost, liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

Šarkić je inače prije deset dana oduševio navijače Crne Gore obranama na utakmici protiv Belgije, koja mu je bila deveti nastup za nacionalnu momčad. Zato ga je izbornik Robert Prosinečki planirao za prvog vratara reprezentacije, ali dogodila se tragedija, piše index.hr.

Šarkić je rođen u Engleskoj jer mu je otac bio ambasador Crne Gore u toj zemlji, kao i u Belgiji, te je cijelu karijeru, osim na početku u Anderlechtu, proveo u engleskim klubovima: Aston Villi, Wolverhamptonu, koji su ga slali na brojne posudbe, te zadnju sezonu u Millwallu. Tamo je bio prvi golman te su navijači kultnog londonskog kluba šokirani viješću iz Crne Gore.

“Užasna vijest nas je probudila jutros. Naš golman Matija Šarkić umro je u mladoj dobi od 26 godina. Ova vijest razarajuće djeluje na njegove prijatelje, obitelj i sve povezane s Millwallom. Jednom lav, uvijek lav”, napisali su na X-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...