Sin legendarnog košarkaša Cibone odlazi u Partizan?

KK Partizan nastavlja s aktivnošću na tržištu, kako piše portal mozzartsport.comMario Nakić (23 god., 202 cm), sin nekadašnjeg igrača crno-bijelih Ive Nakića, blizu je dogovora s momčadi koju trenira Željko Obradović..

Nakić je u Real Madridu bio od 2018. do 2020. godine, zatim je igrao u Oostendeu i MoraBanc Andorri, dok je prethodne dvije sezone nosio dres Igokee, ali je veliki broj utakmica propustio zbog ozljeda.

Sada je to prošlost i Nakić je spreman doći kod Obradovića – trenera koji je s njegovim ocem radio kada je 1992. osvojen naslov europskog prvaka.

Podsjetimo, Partizan je dosad doveo Franka Ntilikina, Iffe Lundberga i Vanju Marinkovića, a očekuje se i službeni potpis Arijana Lakića i Isaaca Bonge.

Klub su do sada napustili Kevin Punter i Zach LeDay, a veliko je pitanje što će biti s Mateuszom Ponitkom (ima mogućnost produljenja ugovora), Danilom Andušićem, Urošem Trifunovićem i Jamesom Nunnallyjem, kojima je istekao ugovor, dok je Bruno Caboclo priča za sebe koja će trajati. Na izlaznim vratima su i Aleksa Avramović i Alen Smailagić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...