SEGESTA SLAVI; Kukoč-Petraello: “Nikakav incident nije bio, popričao sam s Bilaverom, pokazao sam uzdignute šake!”

Najbolji igrač HNK Segesta – svakako je Tonći Kukoč-Petraello, koji je jedno vrijeme nosio i dres splitskog Hajduka.

33-godišnji Tonći, inače rođak proslavljenog košarkaša Tonija Kukoča – asistirao je nakon slobodnog udarca Brazilcu japanskog porijekla Tsutidi Vanzeli, za izjednačujući pogodak Segeste jučer na Stanovima protiv HNK Zadar.

Podsjetimo, Segesta je tek boljim izvođenjem jedanaesteraca prošla u viši treći rang, 2.NL, dok će Zadrani i treću godinu u nizu igrati četvrti rang, 3.NL-jug.

– Ovo je veliki uspjeh Segeste, ali mi je žao što je ždrijeb odlučio da igramo jedni protiv drugih. Obje momčadi, a posebno Zadar – zaslužio je igrati u višem rangu, jer ima kvalitetnu momčad te je šteta što će morati igrati i dalje četvrti rang natjecanja. Prvo poluvrijeme bilo je izrazito teško jer smo se previše povukli. Napadali su nas kad bi primili loptu, kasnije, kad je naš trener promijenio formaciju u 3-4-3, bilo je lakše. Postigli smo pogodak u pravi trenutak. Čak mislim da su Zadrani imali psihološku prednost prilikom izvođenja penala – ali naš vratar analizirao ih je prilikom jedne njihove kup utakmice. Znao je gdje će pucati svi igrači Zadra – pogodio je svaku stranu, govori na početku stasiti Splićanin, koji je nahvalio  domaće nogometaše:

– Mali Kordić na desnoj strani leti! Zatim, Luetić, Muić, pa Grgić, Jurić – sve su to mali i brzi igrači i jako ih je teško pratiti. Želim im da se što prije vrate, jer mjesto im je ne u četvrtom, već u prvom rangu hrvatskog nogometa, dodao je kako je atmosfera na Stanovima bila sjajna:

– Nije mi ovo prvi put da igram na Stanovima. Tu sam igrao još dok sam nosio dres Hajduka. Svi govore da je Zadar grad košarke, ali onakva podrška, nisam ni sumnjao da će biti puni Stanovi, otkrio je do kad misli igrati za momčad iz Siska:

– U Segesti sam šest mjeseci, ali cilj je dogovoriti se s predsjednikom kluba. Sve ide prema tome da i iduću sezonu ostanem u Segesti te da se borimo za vrh 2.NL. Sve dok budem mogao trčati – igrat ću, nakon završetka utakmice stvorila se nekakva gužva:

– Nikakav incident se nije dogodio. Popričali smo Josip Bilaver i ja, prisutne su bile emocije, ali nema tu nikakve zle krvi. Radi se o emocijama, što se dogodi na terenu, na njemu mora i ostati. Svatko tko dođe na stadion može vrijeđati, i tu nema nikakvih problema. Isto tako – kad postignem gol imam pravo slaviti, i to je to. Prema publici sam pokazao uzdignute šake kad smo izjednačili, ne vidim tu nikakav problem. Nikoga nisam vrijeđao, kazao je Kukoč-Petraello.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...