RUPA ZA HITNU? ‘Pa tu mogu upasti djeca!’. Na rivi nezaštićena, neograđena i opasna ‘kutija za struju’…

Štandovi na zadarskoj rivi muku muče s brojnim problemima, od nedovršene renovacije rive, nedostatka kanti za smeće do problema s provodom električne energije potrebne za kvalitetniji rad. Problemi postaju još veći i čak ni malo bezazleni kad vidimo da se iza tih istih štandova nalazi- ničim zaštićena velika rupa s “kutijom za struju” iz koje se provodi električna energija.

Ne postoji nikakvo upozorenje o opasnosti od pada ili udara struje, a sama je rupa dovoljno velika da u nju može upasti i neoprezno dijete ili se -ne daj Bože- malo poigrati sa strujnim sklopkama. Radnici na štandovima tvrde da rupa tako do danas stoji od petka, a nisu dobili baš nikakvo obrazloženje zašto je tako otvorena i “dostupna” svima.

-Struja nam je dakako potrebna za rad, ali nikada nije bila ovako opasno izložena. Upozorenje iz Grada nikada nismo dobili, zaista nas je veliki strah da netko neupućen teško ne strada. Tu zna biti i turista. Nije problem staviti koju traku okolo ili znak upozorenja- kažu nam  trgovci na obližnjim štandovima…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...