RUBEŠA OPET PRAVIO CIRKUS Dukiću donio mutnu vodu iz Kožina, ovaj odbio popiti

Ni današnja sjednica Gradskog vijeća nije mogla proći bez uobičajenog cirkusa vijećnika Akcije mladih, Ante Rubeše, koji je na govornicu stavio bocu žute tekućine, navodeći kako je riječ o vodi iz slavina u Kožinu. Za govornicu je potom izišao gradonačelnik Branko Dukić pokušavajući mu pojasniti probleme aglomeracije, no Rubeša nije dozvolio da se s govornice ukloni boca s mutnom vodom.

Nećete popiti čašu? Ovo je za vas, kazao mu je Rubeša koji na nedaće mještana Kožina nije mogao ukazati na drugačiji način poput ostalih vijećnika, nego opet sa svojom predstavom  hodajući po vijećnici. Nakon što je Dukića pred govornicom opet nudio vodom, ovaj mu je odgovorio kako je prije tridesetak dana bio u Kožinu te na kraju priznao da ima problema i da će ih biti još:

Slažem se da informacija treba biti pravovremena, sada se uspostavlja dotok vode. More je problema, ali tu smo da ih se rješava i da omogućimo što bolje uvjete kroz cijelu ovu sezonu. Znamo da se svi bavite iznajmljivanjem, i ti stanuješ tamo, pa se baviš iznajmljivanjem, odgovorio mu je Dukić, na što mu je Rubeša iz klupe dobacio:

Preživljavam, što ću, doviknuo je Dukiću, ponovno ga pozivajući da popije  mutnu vodu iz Kožina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...