Prvoligaški sudac sudi na Stanovima!

Poznato je tko će suditi nedjeljnu utakmicu na Stanovima od 18 sati između HNK Zadar i HNK Segesta Sisak.

Pravdu će u uzvratnom susretu za popunu trećeg ranga natjecanja, 2.NL – dijeliti 43-godišnji Zdenko Lovrić iz Đakova. Radi se o prvoligaškom arbitru – koji je u elitnom rangu SuperSport HNL debitirao 21. listopada 2018. na utakmici Sleven Belupo – Gorica (0:1)

Ove sezone sudio je 12 utakmica – na kojima je ukupno pokazao 52 žuta kartona, ni jedan crveni.

Podsjetimo, u prvom susretu odigranom prije četiri dana u Sisku – Segesta je slavila s 2:1 te će Zadranima za prolaz u viši rang biti dovoljna i pobjeda od 1:0 – jer vrijedi pravilo gola u gostima.

Ulaznice za nedjeljni super-derbi već su u prodaji i mogu se kupiti po cijeni od 5 eura – na blagajni igrališta Stanovi.

Danas blagajna radi do 13 sati, sutra (petak) od 10 do 12, u subotu od 9 do 11 sati, dok će se na sam dan utakmice – ulaznice moći kupiti od 14 sati.

Dolazak u Zadar najavili su i gostujući navijači “Antitalenti”, njih 150 u tri autobusa. Bit će navijača iz Siska koji će put Zadra krenuti i – osobnim automobilima.

Prošle godine u kvalifikacijama s Karlovcem – na Stanovima bilo je 2.300 gledatelja, očekuje se u nedjelju slična brojka, ako ne i veća…

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...