PRORAČUNSKA SAPUNICA Lukić (HSP) poručio Meštrovićevim vijećnicima: Oduprite se diktaturi jednog čovjeka

Predsjednik Županijskog vijeća HSP-a i gradski vijećnik, Mate Lukić, danas je pozvao nezavisne vijećnike Enija Meštrovića neka “odblokiraju naš Zadar”, poručujući im kako Grad i građani ne smiju biti taoci promjena raspoloženja jednog čovjeka. Lukić upozorava kako je sve stalo, počev od sportskih klubova, braniteljskih i društvenih udruga, gradnje vrtića, škola i groblja te kako je sve ostalo zamrznuto. Neki od njih su doslovno na rubu opstanka, poručuje Lukić vijećnicima Nezavisne liste Enija Meštrovića:

Znamo da su neki među vama razumni i vide sve to. Oduprite se diktaturi jednog čovjeka i pošaljite poruku da je Zadar iznad svih politika. Baš oni koji koji su pozivali na demokraciju ne daju vam da mislite svojim glavama i sami odlučujete što je najbolje. Sve što ste tražili je u proračunu. Svako daljnje odbijanje odblokiranja Grada je utopija i jeftina manipulacija. Isto vrijedi i za ostale dvije opcije, SDP i AM. I vi možete poručiti da je grad iznad svih nas, kazao je Lukić, apelirajući na prozvane neka se ne brane demagogijom o ponavljanju izbora.

Jer da ste to htjeli, imali ste većinu i mogli ste raspustiti Gradsko vijeće u svakom momentu. Sada je kasno za to. Lokalni izbori su ionako iduće proljeće. Ponosno je stajao Zadar 3000 godina, stajat će i kad nas ne bude! Centar kulture, dalmatinske pjesme i tradicije je talac ega pojedinih “političara”. Nemojte biti crnim slovima upisani u njegovu povijest, poručuje na kraju Lukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...