PROMIJENILA I IMIDŽ I RETORIKU Anadia Kožul više ne viče na Dukića, postala je konstruktivna

Videolinkom iz Njemačke na sjednicu Gradskog vijeća javila se vijećnica NL Enija Meštrovića, Anadia Kožul, javnosti više poznatija po vikanju na gradonačelnika Branka Dukića nego po radu u Gradskom vijeću. Naime, kako Kožul nije mogla nazočiti sjednici jer je bila u Njemačkoj, vjećnicima se obratila video vezom, a oni koji su je slušali ostali su ugodno iznenađeni ne samo njenom retorikom, već i zanimljivim prijedlogom. Iako, naravno, ni ovoga puta nije ostala dužna Dukiću:

Već treću godinu, zahvaljujući vašoj nesposobnosti, dio iznajmljivača na području grada Zadra, a pogotovo Borika i Dikla, ne mogu gostima ponuditi ni asfalt ni pitku vodu. Moja je inicijativa da se Turistička zajednica Grada odrekne turističke pristojbe u iznosu od 1,5 eura i na taj način umanji štetu koju građani imaju od njihove nesposobnosti. Neka se Turistička zajednica odrekne turističke pristojbe i pomogne ljudima da prežive, poručila je Kožul gradonačelniku.

On joj, naravno, nije ostao dužan poručujući joj – neka prihvate proračun.

Meštrovićeva vijećnica očito je naučila lekciju nakon što su mediji izvještavali o njenoj galami na sastanku s gradonačelnikom krajem travnja ove godine. Naime, tada se gradskom upravom oko podne prolomila galama jer je Kožul sastanak u vijećnici doživjela kao priliku za manifestiranje svojega ega te joj ni prisutnost novinara nije pomogla da zaustavi ponašanje slično onom na pijaci, zaboravljajući osnovna pravila pristojnosti.

No, sudeći po pozivu iz Njemačke, Kožul je promijenila i imidž i retoriku, iz čega se da zaključiti kako Njemačka dobro utječe na nju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...