PREOKRET Puklo između Barcelone i Hezonje?!

Košarkaško tržište je ludo. Kako bi se mogli natjecati s NBA, pa i sveučilišnim momčadima, euroligaši su prisiljeni povećati svoje proračune. Pa čak i preplatiti igrače.

Tako je Barcelona za Marija Hezonju pripremila mega ponudu tešku čak 12 milijuna eura za četverogodišnji ugovor. Činilo se da će bomba eksplodirati, a Hrvat prijeći iz Real Madrida u redove omraženog rivala. Ipak, kako prenosi španjolski As, došlo je do velike promjene. Barcelona više ne želi Hezonju!

– Hezonja je odbio prvu Realovu ponudu za obnovu ugovora. Pregovori između Hrvata i Barcelone traju tjednima, ali katalonski klub je loše reagirao na činjenicu da je Hezonja nedavno izjavio da sljedeće sezone želi donijeti naslov Realu. Zbog toga su u petak Hezonji preko agencije zatvorena vrata u Barceloni i ondje neće igrati – navode u tekstu novinari Asa Alex Bijeskas i Ricardo Gonzalez.

Znači li to da su se Partizan i Panathinaikos vratili u igru ​​za potpis hrvatskog košarkaša? Vrijeme će pokazati… Bit će zanimljivo vidjeti kako će Real reagirati, s obzirom na to da je Hezonja želio u Barcelonu, piše maxbetsport.rs.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...