PRED UTAKMICU ODLUKE; Segestu će na Stanovima bodriti navijači koji dolaze s tri autobusa!

U nedjelju, 16. lipnja na Stanovima s početkom u 18 sati, igra se uzvratna kvalifikacijska utakmica za popunu trećeg ranga natjecanja – 2.NL – u kojoj se sastaju HNK Segesta i HNK Zadar.

Podsjetimo, prije dva dana u Sisku – u prvom susretu slavila je Segesta rezultatom 2:1. Zadrani su postigli zgoditak u gostima koji se prema pravilima računa – te će im za prolazak u viši rang biti dovoljna i minimalna pobjeda 1:0.

Međutim, mora se domaćin dobro pripaziti kako bi svoju mrežu sačuvao netaknutom. Primjerice, bude li konačni rezultat 2:1 za igrače Marina Oršulića – nema produžetaka, već bi se odmah izvodili jedanaesterci. Segesti je pak na Stanovima dovoljan i neriješen ishod.

Još uvijek nije poznato kad će u prodaju biti puštene ulaznice za veliki nedjelnji derbi. S druge strane, iz HNK Segesta organiziraju navijačke autobuse. Prema izvorima iz kluba – već su popunjena mjesta za tri autobusa.  Gostujući navijači “Antitalenti” bi trebali biti smješeteni na sjevernoj tribini Stanova.

Prošle godine na Stanovima – u kvalifikacijama s Karlovcem bilo je 2300 gledatelja, slična brojka očekuje se i u nedjelju…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...