PRAVOSUĐE I TURIZAM Odlukom DSV-a Sutkinji Dijani Grancarić odobreno iznajmljivanje apartmana

Osim uobičajenih imenovanja i razrješenja sudaca, Državno sudbeno vijeće na zadnjoj je sjednici donijelo i jednu nesvakidašnju odluku, a ona se tiče sutkinje Županijskog suda u Zadru. Naime, Dijana Gracarić zatražila je odobrenje za najam turističkih apartmana s obzirom da je to postupak kojega svaki sudac treba ispoštovati želi li, osim pravosuđa, zaraditi nešto sa strane, a sezona im je idealno vrijeme za to.

Državno sudbeno vijeće dodatnu joj je zaradu odobrilo te omogućilo i registraciju za bavljenje ovom djelatnošću s obzirom da u rješenju sa zadnje sjednice navode:

Odobrava se Dijani Grancarić, sutkinji Županijskog suda u Zadru, da se, uz obnašanje sudačke dužnosti, registrira kao iznajmljivač apartmana u turističke svrhe.

Na sjednici je donijeta odluka o još jednom zadarskom sudu, Marijanu Bitangi, sucu Visokog kaznenog suda Republike Hrvatske, kojemu se, uz obnašanje sudačke dužnosti, odobrava obavljanje poslova člana Sveučilišnog vijeća Sveučilišta obrane i sigurnosti „Dr. Franjo Tuđman“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...