OBRAT I U DP-U! Biloglava pokušali obmanuti u Uredu gradonačelnika: Nema šanse da u srijedu podržim proračun!

Iako je gradonačelnik Branko Dukić na konferenciji projekta ZD-154-ML danas najavio izvršenje uvjeta DP-ova vijećnika Damira Biloglava koji je od Grada tražio da Centar za mlade bude ustanova za djecu i mlade s različitim problemima ukoliko žele njegovu ruku za proračun na idućoj sjednici, Antena Zadar saznaje za neočekivani obrat – Biloglav neće podržati proračun!

Naime, za naš portal otkriva kako mu je u Uredu gradonačelnika prezentirano nešto sasvim drugačije od onoga što je očekivao vezano za funkcioniranje Centra za mlade, a on – kako napominje – na obmane  ne pristaje:

Od strane gradonačelnika i njegovih najbližih suradnika to mi je predstavljeno kao odluka o početku rada Centra za mlade, što bi nekako i bilo u skladu mojim uvjetima da podržim proračun ukoliko Centar za mlade počne funkcionirati u onom sadržaju kako je u početku bilo zamišljeno. Međutim, ovdje se uopće ne radi o početku rada Centra! Radi se o nacrtu odluke koja tek ide u savjetovanje, a to nije to. Jer pitanje je hoće li ta odluka doživjeti kakve izmjene, odnosno kakva će u konačnici biti. A to onda znači da u ovom trenutku ne postoje uvjeti da ja podržim proračun! – otkriva nam je Biloglav svoju odluku uoči izglasavanja proračuna iduće srijede.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...