NIŠTA OD NOVOG SEMAFORA I PARKETA; Zubčić: “Ne znam bi li KK Zadar bio ljut ako kažem iznos!”

Direktor ŠC Višnjik, Tomislav Zubčić, otkrio je hoće li se uskoro u dvorani “Krešimir Ćosić” mijenjati zastarjeli centralni semafor, ali i dva manja semafora sa strane – koji ne zadovoljavaju uvjete sportskih natjecanja.

Osvrnuo se i na parket – koji također nije u idealnom stanju, kao i na dugovanje koje KK Zadar ima prema ŠC Višnjik.

– Upoznat sam s time da je semafor zastario. ŠC Višnjik prikuplja ponude za promjenu semafora – kako bi vidjeli raspon cijena. Međutim, ne mogu vam reći da će to ići nekom velikom brzinom – s obzirom na stanje u Gradu Zadru i naše tekuće troškove. Bilo bi nam puno lakše kako bi se cjelokupna situacija riješila, i parket u dvorani “Krešimir Ćosić” bi mogao biti u boljem stanju, slaže se s tim i Zubčić:

– Što se parketa tiče – o tome smo razgovarali s KK Zadar. Dvije su opcije. Prva jest ona jeftinija – barem brušenje i lakiranje postojećeg parketa za novu sezonu. Isto tako, poslali smo upite i za potpuno novi parket. Ponavljam, s parketom je ista situacija kao i sa semaforom – moramo vidjeti koliko to košta. Gradska smo firma koja dobiva novac od Grada Zadra i moramo biti skromni, i ŠC Višnjik je u problemima zbog cirkusa s gradskim proračunom:

Dobivamo samo nužna sredstva, kao i ostale gradske firme. Imamo malo prostora za kupovinu novih stvari koje su Višnjiku potrebne. Nastojimo ovog trenutka servisirati tekuće troškove, dug KK Zadar prema Višnjiku, kako ističe Zubčić – tek se neznatno smanjio:

– KK Zadar nam mjesečno uplaćuje nekakav iznos – to nije nešto što će značajno smanjiti dug, ali barem redovito uplaćuju. Bez veze mi je govoriti o kolikom iznosu se radi, jer bi netko mogao reći da ne trebaju ništa platiti ili da je premalo. Ne znam bi li netko iz KK Zadar bio ljut ako kažem iznos, poručio je na kraju Zubčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...