NIN OPEN Pozdravite svjetske prvake, rukomet na pijesku na plaži Ždrijac!

Nisu na parketu ili betonu, ali jesu na- pijesku, pržinu, sa(l)bunu, među najboljima, najboli na planeti, Hrvatska se u kineskom Pingtanu tako nakon Cadiza 2008., Budimpešte 2016. te Crete 2022. četvrti put u povijesti prije neki dan popela na krov svijeta.

E, veliku većinu njih, možete upoznati i uživo, ovog vikenda- počelo je jučer, a završava sutra – na Nin Openu 2024. Pa…

Evo i službenog poziva iz Crobeachhandballa!

“Dragi ljubitelji rukometa na pijesku,

pozivamo Vas da nam se pridružite na uzbudljivom turniru rukometa na pijesku koji će se održati od 28. do 30. lipnja na prekrasnoj plaži Ždrijac u Ninu. Ovaj događaj obećava tri dana sportske zabave i intenzivnih utakmica.

Prva dva dana, 28. i 29. lipnja, rezervirana su za zadnji turnir prvenstva Hrvatske, gdje će se najbolje ekipe boriti za prestižne pozicije, a  velika završnica, koja će se odigrati 30. lipnja, donosi vrhunac napetosti i spektakla dok se timovi natječu za titulu prvaka.

Raspored utakmica bit će dostupan u prilogu, kako biste mogli isplanirati svoje vrijeme i pratiti omiljene ekipe, ne propustite priliku da budete dio ovog sportskog događaja i uživate u dinamičnom rukometu na pijesku na jednoj od najljepših hrvatskih plaža”.

Program možete vidjeti klikom putem LINKA!(PL)

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...