NAPOKON PROGOVORIO! Božić: “Imam dosta ponuda, moram odlučiti!”

Luka Božić, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, ponovno se nalazi u svom rodnom Bjelovaru gdje neumorno i naporno trenira.

Premda je u tijeku odmor od košarkaške sezone, Luka ozbiljno radi na svojoj igri, šutu, skoku, duelima…

Ukratko, za ovog 28-godišnjeg Bjelovarčanina nema odmora, a trenutno smo ga u treningu zatekli u dvorani I. Osnovne škole gdje trenira i ujedno motivira djecu koja ondje provode sportske praznike.

– Otkako sam s 18 godina otišao od kuće – svako ljeto provodim u Bjelovaru u kojem treniram i pripremam se za iduću sezonu. Moram se zahvaliti profesoru Saši Ćurčiću i vodstvu škole što mi je omogućio pristup dvorani da s prijateljima treniram, napredujem i pripremam se. Trening mi traje svaki dan od ponedjeljak do petka, dok je subota rezervirana za trening na bazenu, a nedjelja je dan odmora – govori Božić za Bjelovar.live.

Što je s KK Zadar imali li kakvih promjena u suradnji?

– Ima. Istekao mi je ugovor s KK Zadrom, trenutno sam slobodan igrač i još uvijek nisam odlučio kamo dalje. Imam dosta ponuda, no moram sve to razmotriti i odlučiti što je najbolje za mene. Naravno, obitelji prenesem što se događa, ali uvijek puste da sam odlučim. Zahvaljujem im se što su mi do sada bili podrška, zaključio je Božić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...