Marco Materazzi: “S Hrvatskom se nikad ne zna, svašta se može dogoditi!”

Bivši talijanski branič Marco Materazzi najavio je utakmicu Hrvatske i Italije koja se igra u Leipzigu od 21 sat u ponedjeljak. Hrvatskoj je pobjeda imperativ nakon poraza od Španjolske i remija s Albanijom.

Materazzi je za Gazzettu Dello Sport prisjetio se Eura 2012. godine kada su Hrvatska i Italija u grupnoj fazi remizirale 1:1, a njegova je reprezentacija tada u finalu izgubila od Španjolske 4:0, piše sportklub.n1info.hr.

– Italija se muči s kvalificiranjem na velike turnire, a onda i s grupnom fazom, ali ako prođe… Ako u grupi pobijediš u prvoj utakmici, svejedno ne znaš što će se dogoditi. Sada je važno pronaći kemiju u momčadi. Sada počinješ kalkulirati, u glavi ti se pojavi tisuću sumnji. Što prije krene utakmica s Hrvatskom, to bolje, rekao je Materazzi i nastavio:

– Kvalitetni su, no osim Luke Modrića, nikad ne znaš koga će poslati na teren. Kad vidim da su igrači poput Modrića i Kovačića tako očajni, pomislim samo na jednu stvar: znaju da će biti teško protiv Italije, svašta se može dogoditi, istaknuo je Materazzi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...